ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πασασκεύη 08/03/2019 και την Δευτέρα 11/03/2019 στην Γραμμή 4 (Πανεπιστημιούπολη) θα εκτελούνται δρομολόγια αργίας.

Στην Γραμμή 5 (Μεταλλουργική) δεν θα εκτελούνται δρομολόγια. 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ακόμη πρωτότυπη δράση  σχεδιάζει και πρόκειται να πραγματοποιήσει η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

ΠΡΟΒΟΛΗ
Αργια Τριων Ιεραρχων

Σας ενημερώνουμε ότι στις 30 Ιανουαρίου 2019 (Τετάρτη) στην Γραμμή 4 Πανεπιστηιούπολη θα εκτελούνται δρομολόγια Αργίας - Κυριακής και στην Γραμμή 5 Μεταλλουργική δεν θα εκτελούνται δρομολόγια.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μας φοιτητές σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά αφενός και σας ενημερώνουμε αφετέρου για τα δρομολόγια που θα ισχύουν από Δευτέρα 7/1/2019 στις γραμμές 4 και 5.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανέθεσε για τα ακαδημαϊκά έτη 2017–2018 τη μεταφορά των φοιτητών από και προς τους χώρους εκπαίδευσης, σίτισης και στέγασης, δίχως οποιαδήποτε οικονομική τους επιβάρυνση, από την Κομοτηνή προς την Πανεπιστημιούπολη και αντιστρόφως, στην εταιρεία με την επωνυμία «Γραφείο Γενικού Τουρισμού Δολιανίτης Ι. Δημήτριος», ο στόλος της οποίας αποτελείται από τουριστικά λεωφορεία.....

ΠΡΟΒΟΛΗ
Δελτια Α.με.Α

Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος για την θεώρηση και την έκδοση νέων Δελτίων Α.με.Α για το έτος 2018 αρχίζει την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και λήγει την Δευτέτα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΒΟΛΗ